Nyheter på gården

Sommaren 2018
Sommaren har varit varm, vi har haft flertalet träffar, både trädgårdscafé, hundcafé samt tagit emot bland annat Sala trädgårdsförening på besök hos oss. Träffarna har varit populära med många nöjda besökare! 

24/3 - Denna härliga dag hade vi öppning inför våren i butiken! Många härliga människor kom för att handla och kika på våra fina påskfjädrar! Läs mer om dom här!

16/1 - Nu är det ett nytt år med nya tag! Vi planerar förfullt inför årets aktiviteter och marknader. Både egna och de vi ska åka och sälja på! I år blir det lite nyheter i form av mer ätbart i butiken, främst egenproducerat, och så ökar vi försäljningen av ägg med lite fler höns! Vi har även utökat vår visningsträdgård och kommer att ha flertalet tillfällen med trädgårdscafé, rundvandringar, kurser och visningar av vår trädgårdsmästare! Välkomna under året! 

2017

24/12 - God Jul och gott nytt år! 

1/12 - Nu har vi vintervila på gården och öppnar igen kring påsk! Mer information kommer närmare. 

3/10 - Öppettiderna för hösten har ändrats till 12-14 i butiken! Vid andra tider, kontakta oss på 073 673 40 06!

21/8 - Nu tar vi emot beställningar på ägg! 

6/8 - Idag hade vi Trädgårdscafé vilket var en mycket uppskattad aktivitet av många! Denna träff kommer att bli av flera gånger! 

11/7 - Idag beslöt vi att ha sommaröppet på vårt café fler dagar i veckan under Juli och Augusti! Här kommer öppettiderna: 
Onsdag-fredag - 11-15
Söndag - 12-17
Välkomna till oss på Skorkebo Gård! 

8/7 - Idag hade vi öppning för gårdsbutiken! En fantastisk dag med gott deltagande! Så nu har vi öppet varje söndag i butiken mellan 12-17!

28/6 - Nu börjar det närma sig öppningen! Vi jobbar förfullt alla dygnets vakna timmar med att få klart allt! Vi ser fram emot öppningen, vi ses väl där? 
14/6 - Vi har blivit fler på gården! Det har kläckts 4 fina kycklingar, tre gula som blir vita och en grå! 

8/6 - Idag kom äntligen skylten som ska ledsaga er in till gården! kolla gärna vår Facebook sida för en tjuvtitt på skylten!
 
30/5 - Vi är i full färd med planeringen för öppningen. Annonserna kommer ut nästa vecka och det planeras och fixas för fullt här hemma på gården! Läs mer om öppningen här! 

29/5 - Vi finns även på Facebook och vi har även ett event! Kika in på Skorkebo Gård på facebook! 

25/4 - Idag har vi planerat in öppnandet av vår gårdsbutik! Premiär öppningen sker helgen 8-9 Juli! Kika in i Kalendern för mer info! 

24/4 - Idag flyttade äntligen våra kaniner in i sitt stall! Två Nya Zeelands honor och en hane! Starten på kanin uppfödningen, så till sensommaren/hösten kommer vi att ha både kaninungar och kaninkött till salu! 

22/4 - Idag flyttade det in 8 hönor och 2 tuppar av rasen Hedemora höns. De är en grupp foundernära genbankshöns. Så i framtiden kommer det att finnas både ägg men också kycklingar med genbanksintyg till försäljning hos oss! 

1/4 - Välkommen till Skorkebo Gård! Här kommer du att hitta en blandning av olika djur, en gårdsbutik med försäljning av både hundprodukter, ägg, kanin och fårkött och växter. Allt beroende på årstid! Vi håller även kurser i både hund och trädgård och har uppfödning av olika djur!